Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Uporablja se z namenom statistike obiska in izboljšanja delovanja.

Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo? Več o piškotkih.
Strinjam se
Ne strinjam se
Revelar

Vitalnost in zdravje se začneta od znotraj

Pregled

Vedno večja pozornost se posveča oksidativnemu stresu, znanemu tudi kot škoda, ki jo povzročajo prosti radikali. Namreč, oksidativnemu stresu kot vzroku, obenem pa tudi kot stranskemu produktu raka, bolezni srca in drugih oblik bolezni. Oksidativni stres pa se povečuje tudi sočasno z normalnim procesom staranja in se pospešuje z nezdravimi življenjskimi izbirami. Spodaj prikazani dejavniki lahko pripomorejo k zmanjševanju škode prostih radikalov na splošno, še vedno pa je neznanka določanje, kako dobro različni produkti in metode delujejo na individualni bazi. Predpisana prehrana in telesna vadba lahko pripomoreta k boljšemu videzu in počutju vaših strank, od sedaj pa je na voljo tudi način izmere, kako dobro se jim stanje izboljšuje še od znotraj: Naprava Revelar namreč meri aldehide, že znane kazalnike škode prostih radikalov. Z vsakim posamičnim rezultatom Revelar bodo vaše stranke seznanjene s tem, kako dobro deluje njihov specifičen predpisan način hranjenja in zdravljenja na zmanjševanje aldehidov.

 

Sistem naprave Revelar 

Sistem naprave Revelar meri hitro hlapljive in razpršljive ter pogosto toksične aldehide, ki se navadno izločajo iz telesa na način, na katerega se večina hlapljivih in razpršljivih substanc: preko izpihanega zraka. Medtem ko enostavno izpihnemo zrak v izpihalno cev Revelar, ta patentirana tehnologija zajame aldehide na povsem edinstven način. Prikaže se rezultat Revelar, ki prikazuje izpihane aldehide v delcih na milijardo. Naprava je enostavna za uporabo, potrebnih je manj kot 7 minut za prikaz osebnega rezultata. Vsaka točka s podatkom je integrirana v celovit portal zdravstvenih podatkov Revelar, ki je povezan z rezultatom Revelar; ta pa ima individualne zdravstvene ugotovitve, življenjske navade ter demografijo. Ta bogata podatkovna baza nudi empirično utemeljena priporočila tako za posameznike kot tudi za podjetja ali ustanove, ki se odločajo za preizkušene in dokazane rešitve, ki zmanjšujejo škodo prostih radikalov.

 

Prednost naprave Revelar

Naprava Revelar odkrije aldehide v najmanjših delcih na milijardo, z napravo se lahko meri povsem varno in večkratno (meritev se lahko ponovi večkrat), in sicer z namenom, da se določi učinek izbranih prehranskih ter drugih posegov na rezultat Revelar. Je dovolj občutljiva naprava, da odkrije aldehide celo v ljudeh, ki so sicer zdravi (z nizkimi stopnjami aldehidov).

Revelar system

 

 

a. Proces poškodbe prostih radikalov

Rezultat Revelar predstavlja vsoto multiplih aldehidov z različnimi stopnjami toksičnosti in reaktivnosti.

Obstoj aldehidov je namreč dokaz, da so celice poškodovane (lipidna peroksidacija), nemalo aldehidov pa je takih, ki so visoko toksični že sami po sebi. Rezultat Revelar izmeri telesni izloček aldehidov, ki lahko nastanejo zaradi bolezni in se lahko spremenijo z ustreznimi antioksi­danti, encimi, telesno vadbo, in zmanjševanjem stresa

 Celica

 

“Podaljševanje življenjske dobe in naraščajoča kakovost življenja zahtevata več kot le spopadanje z boleznijo; zahtevata tudi bitko z normalnim procesom staranja, značilnim celo za najbolj zdrave ljudi.”

 —Dr. John Hunt, vodilni strokovnjak diagnostike izpiha.

 

b. Merjenje aldehidov

Aldehidi predstavljajo kemične stranske produkte oksidativne poškodbe celic in končno tudi uničenja celic. Kadar ne nadzorujemo verižne reakcije škode prostih radikalov, je motena celovitost celice, in sicer s posledično lipidno peroksidacijo, čemur sledi, da celice ne morejo več normalno funkcionirati. Poškodovane celične stene začnejo prepuščati soli in vodo nepravilno, česar skupna posledica pa je staranje celic. Aldehidi, ki nastanejo v procesu lipidne peroksidacije, se izdihujejo in so merljivi v človeškem izpihanem zraku, kar služi temu, da se hitro ugotovi obstoj oksidativnega stresa. Povišani rezultati Revelar so posledica aldehidov, ki nastanejo v procesu poškodbe celic, rezultat sam zase pa je enakovreden zlatemu standardu koncentracije aldehidov v delcih na milijardo.

Graf 

 

c. Antioksidanti in drugi posegi  

Posebnost naprave Revelar je, da meri aldehide (na pa tudi ketone ali CO2) v najnižnjih možnih stopnjah. V preteklosti so meritve aldehidov v izpihu zahtevale masivno in zelo drago opremo, in se tovrstno testiranje do sedaj ni uporabljalo pri ljudeh v njihovem vsakdanjem življenju. Rezultati so presenetljivi. Revelar namreč izmeri skrite oksidativne procese, ki se pojavljajo tako pri ljudeh s preveliko telesno težo, kot tudi pri ljudeh, ki se nezdravo prehranjujejo, pa tudi pri ljudeh, ki so vitalni in tistih, ki se zdravo prehranjujejo. Revelar nam nudi ugotavljanje individualnih podatkov posameznikov, namesto da posameznika umeščamo v skupine, ki jih poimenujemo z debelostjo ali katero od bolezni. Revelar omogoča vpogled v predhodno skrito biologijo. S svojo nepristranskostjo in uporabo racionalnega merjenja aldehidov Revelar zagotavlja objektivne informacije, ki se jih ne da pridobiti na drug način. Prav tako je podjetje Pulse Health izvedlo študije z zdravimi osebami, da bi pokazalo, da je Revelar  občutljiv in zazna vnos antioksidantov. V študiji, ki je zajela devetnajst zdravih ljudi, je rezultat Revelar upadel za povprečno 21 % v obdobju 13 dni (p ≤ 001) 

 

d. Ni dejanske konkurence

Test reaktivne substance tiobarbiturne kisline (t. i. TBARs assay) je znan kot tako imenovan zlati standard za merjenje oksidativnega stresa že skoraj 50 let.

V 80 % je naprava Revelar povezana s testom, in sicer z uporabo Spearmanovega koeficienta korelacije. Za razliko od testa, ki meri zgolj posamezne aldehide, meri tehnologija za analizo izpiha Revelar multiple aldehide; in sicer na temelju študije relativne reaktivnosti, izpeljane v letu 2008.

Nagrada

 

 

 

 

Naročilo

There is no form with this name or may be the form is unpublished, Please check the form and the url and the form management.